- 2021 Åter igen så behöver jag era mått på er leopardpalm! Jag vet mycket väl att det är valvecka och jag har knappt tid att tänka. Deltager i både kommun som regionnuppsala valet..och för att vara en Wesse så räcker inte detta ! Jag har avbrytit min pensi8n och jobbar åter igen på Arlanda. Och samtidigt nämndeman 3 ggr per vecka i ett långt stort knarkmål som inte slutar först nov-dec! Skryt ja jag är ju en wesse som sagt! Men nu är det alla ni som skall skryta om era små eller stora .mått på era leopardpalmer! Jag saknar några som inte har rapporterat in era mått Pls maila eller smsa asap!!!! 0722050705 eller engstromove57@gmail.com Stressade hälsningar från Ove 🙃😉🛫🤐⅚ckach nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack. Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, och det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!! .Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen att ni har nått skott som överlevt covid så som jag lyckats! Efter allt covidelände sätter vi ändå MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite bubbel i kfoppen och på kroppen ! Fortsatt glad sommar

Nu skriver jag igen till er och VÄDJAR! Vi behöver era Leopardpalms mått nu det var egentligen slutdag 220902 och flera har rapporterat men jag saknar några! tack vare förra året när jag fick skott från Gun så är jag äntligen med i tävlingen även om jag ligger sist!  Övrigt vad har hänt? mina skott till palmen kom upp väldigt sent trots att jag pressade den i växthuset! lite konstigt.

Jag hade också hoppats åka runt oc hälsa på er Odlare i år då jag gick i pension 1a April, tydligt ett dumt datum. Ganska snart blev jag insatt som nämndeman i ett långt mål med många häktade vi har suttit 3 dagar i veckan i säkerhets sal i Sollentuna sedan Maj månad och beräknas vara klara i November och kanske en dom innan årsskiftet !!  sedan har min gamla arbesgivare hört av sig och vädjar: Ove ... kan du avbryta din pension... så dum och snäll är tillbaka på Arlanda då ingen längre kan det system som vi planterade in för 4 år sedan! Men orspråken klingar i huvudet. _Som man bäddar får man ligga. - Är huvet dumt får kroppen lida. -Men det löser sig sa Kärringen som sket i vasken  Ha de bra tills vi ses IN MED MÄTNINGEN FÖR 2022 NU-----------------------------072 2050705 eller nya mailen engstromove57@gmail.com

Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge    om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack.

Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, men det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!!   .

 

Skall nämna också efter som jag kanske varit borta ett tag? Jag åkte på ännu en tuff sjukhusvistelse inte lika tuff som covidresan, men jag har legat inne nästan 1 vecka för svår lunginflammation väl lunga so troligtvis triggade av att jag halkade på mossa bröt staven och slog i vänster sida när vi var ute och plockade svamp förra lördagen den 18 sept.

ALLTSÅ  PLOCKA SVAMP ÄR FARLIGT 😶😉

 

Äldre text..Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen hoppas att ni har nått skott som överlevt covid! Efter allt covidelände sätter vi ändå  MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite  bubbel  i plastglaset och på kroppen !

2 Sept MÄTARDAG OCH SKICKA TILL OVE !NU !!!! Jaha ja det var 3 år sedan som Eva gav bort min moderplants av misstag. Jag kommer nog aldrig ifatt er? Jag har också skapst en foto sida tänkt att vi kan lägga oin alla Coqnacsknöllkalla bilder. Stora som små Nya som gamla?