- 2021 Åter igen så behöver jag era mått på er leopardpalm! Jag vet mycket väl att det är valvecka och jag har knappt tid att tänka. Deltager i både kommun som regionnuppsala valet..och för att vara en Wesse så räcker inte detta ! Jag har avbrytit min pensi8n och jobbar åter igen på Arlanda. Och samtidigt nämndeman 3 ggr per vecka i ett långt stort knarkmål som inte slutar först nov-dec! Skryt ja jag är ju en wesse som sagt! Men nu är det alla ni som skall skryta om era små eller stora .mått på era leopardpalmer! Jag saknar några som inte har rapporterat in era mått Pls maila eller smsa asap!!!! 0722050705 eller engstromove57@gmail.com Stressade hälsningar från Ove 🙃😉🛫🤐⅚ckach nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack. Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, och det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!! .Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen att ni har nått skott som överlevt covid så som jag lyckats! Efter allt covidelände sätter vi ändå MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite bubbel i kfoppen och på kroppen ! Fortsatt glad sommar

Norma är min svåger Jannes tjej från Göteborg. Vi är nere och hälsar på dem då vi numera både Eva och jag är giftfria och testat starka  antikroppar covid19 för ett 1år.

Nog om den eländiga koronan

Hon har fått ett skott men lär nog ligga nåt år efter er andra

Jag har varit dålig pä att skriva men skall försöka göra det mer ofta.

Övriga nyheter är att Lars-Göran äter grillat vildsvin från egen tomt....Ett bra sätt att minska antalet  i trädgården ?

 

Nytt år och nya insatser? Förstått att 2019 inte var ett bra år för leopardpalmens utveckling?  Men i år och hemma pga covid19 måste väl alla hunnit pyssla om sin leopardpalm! Lyckat till  Prel slutdatum 2 sept 2020.

Men det spelar ingen roll, jag litar på era mätningar även om ni gjort dom tidigare!

Men i slutet oktober eller i början november meddelar jag årets vinnare efter att vi hjälpt vår Eric flytta till Norrköping